Logo

Themasessie winnaars CRM Award

woensdag 08 oktober 2008 22:00

Op woensdag 8 oktober 2008 vond een Themasessie plaats waarin de winnaars van de CRM Award in 2006 en 2007 een presentatie verzorgden. Robeco Direct, winnaar in 2006 (alsook in 2003) en Deli XL, winnaar in 2007, hebben een toelichting gegeven op de situatie ten tijde van hun overwinning en over waar zij nu staan. Prof. dr. Ed Peelen, juryvoorzitter CRM Awards, leidde de discussie waarbij hij het publiek betrok en ook gaf Peelen nog een toelichting op de waarnemingen en trends in het huidige CRM-landschap.

Presentaties


Deli XL na het winnen van de CRM Award 2007
Martin van Dam, Marketing Manager bij Deli XL

Na nog eens snel teruggeblikt te hebben op de situatie van toentertijd, ging Martin in op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Twee overnames, drie participaties (achterwaardse integratie), van vijf naar drie lagen tussen directie en klant gegaan en de medewerkers zijn erg trots op hun bedrijf en de klanten erg tevreden.

Robeco Direct na het winnen van de CRM Award 2006
Robert Flierman, Manager DM Activation bij Robeco Direct

Robert blikte ook terug op hun overwinning en richtte zich daarna meteen op de toekomst. In deze turbulente tijd, die met name de financiële sector raakt, is het vertrouwen van klanten niet meer een vanzelfsprekendheid.

CRM Awards
Prof. dr. Ed Peelen, jury voorzitter CRM Awards

Ed vatte beide presentaties samen en haalde de mooie punten maar ook de kritieke factoren van beide cases nog eens naar voren.

« Terug

Reacties op 'Themasessie winnaars CRM Award'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.