Logo

Inspiration met Pecha Kucha's

woensdag 08 december 2010 22:00

De eerste Inspiration met Pecha Kucha's is enthousiast ontvangen. Wil Wurtz, directeur CRM Association NL, opende de Inspiration. Het Platform Klantgericht Ondernemen, CRM Association NL gaat veranderen van meer institutioneel thinking CSC (closed, sellective en controlled) naar meer network thinking: ORS (Open Random en Supportive). Wil gaf een toelichting op deze verandering en wat dit aankomende tijd concreet betekent.

Presentaties & video

Terugblik en vooruitblik
Wil Wurtz, directeur CRM Association NL

Pecha Kucha - De kracht van de verbeelding:

Catrien Kleinheerenbrink, Robeco.
Een Pecha Kucha over de toegevoegde waarde van iconen en symbolen bij klantsegmentatie en hoe dit wordt ingezet bij Robeco.

Pecha Kucha - Meer ruimte aan authenticiteit
Robert Flierman, Idea Factory.
Robert beziet zijn 25 jaar ervaringen in het bedrijfsleven vanuit grote filosofische denkers en psychologische modellen. Zijn pleidooi: geef meer ruimte aan authenticiteit in het werk. Hij bedacht daarom de Slinger van Eigenheid, een instrument dat managers in staat stelt meer uit hun medewerkers te halen en vice versa.

Pecha Kucha - Dialoog met de klant/doelgroep, de wereld van de mobile native
Anne Marie Hazenberg en Frank van der Niet, NewMediaBrains.
Een Pecha Kucha over nieuwe media met mobile technieken en smartphones in het bijzonder. We zoomen in op de bewustwording van de (gepersonaliseerde) kracht van new media en de valkuilen.

Pecha Kucha - Over Klantgericht Ondernemen en verandermanagement
Oscar Godding, Intra Human.
Hoe schep je, naast kennis en expertise, de juiste condities om succesvol klantgericht te ondernemen in een organisatie? Ontdek de stappen om daarbij in een 'flow' te komen!

« Terug

Reacties op 'Inspiration met Pecha Kucha's'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.