Logo

Terugblik THE INC Industry Day

collage (16).pngwoensdag 12 juni 2024 09:10

Op 5 juni was de PvKO community te gast op de Hotelschool The Hague, vestiging Amsterdam. Samen met de organisatie van de internationale conferentie THE INC 2024 verzorgde PvKO het programma van de ‘Industry Day’ gewijd aan het delicate evenwicht tussen technologie en de menselijke maat.  
Het was een mooie ontmoeting tussen wetenschap en praktijk. En interessant om te zien hoe beide 'bloedgroepen' naar het thema  'Hoe zet je technologie in zodat het de beleving versterkt?' kijken.

Samen leerden we van innovatie-expert Mark Scholten (Hogeschool Utrecht) die aantoonde hoe 'virtual humans' die een emotionele band weten op te bouwen door de mens als digitale maatjes worden ervaren. Daarna legde John Ottersbach, Transformation Lead Data & Customer Services bij APG, uit hoe APG technologie inzet als enabler voor deelnemersgredreven dienstverlening in het nieuwe pensioenstelsel... nadat hij de internationale deelnemers aan het congres een korte les 'Nederlands pensioensysteem' heeft gegeven. Tenslotte inspireerde de presentatie van professor Carlos Juiz met zijn voorbeelden van innovatieve bedrijven in de hospitality sector, die met behulp van technologie de gastvrijheidsbeleving versterken. 

De middag stond onder leiding van Che Govender, onderzoeker en expert op het gebied van immersieve technologie aan Hotelschool The Hague, en werd afgesloten met een paneldiscussie met wetenschappers die reflecteerden op de praktijk. Aan het einde van de dag nam Hotelschool The Hague lid van de Raad van Bestuur Rogier Busser afscheid van de vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en opende de wetenschappelijke conferentie, die daarna twee dagen de klaslokalen van de Hotelschool in beslag nam.

Bekijk hieronder de presentaties van de sprekers:

« Terug